Cătălin Striblea: Când va înceta Klaus Iohannis să fie un megastar?

Cătălin Striblea spune despre Klaus Iohannis că este tipul de președinte care le spune oamenilor exact ce aceștia vor să audă.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Imagini SENZAȚIONALE cu Băsescu. CUM A APĂRUT ÎN PRESĂ

"Despre domnul Iohannis există multe semne de întrebare și o certitudine. Omul spune ce îi place poporului să audă. S-a săturat poporul de clasa asta politică? Evident, "ne trebuie alta reformată". Vrea poporul un Parlament mai mic? E necesar și asta, desigur. S-a săturat lumea de corupție? "Coruptia e amenintare la adresa securitatii nationale. Eu elimin amenintarile. Voi încuraja lupta anticorupție". Vor unii revizuirea Constituției? "Obligatoriu. Ea poate fi chiar modernizată dacă toate partidele se înțeleg"", scrie realizatorul emisiunii "Ultimul cuvânt", de la B1 TV, pe blog.

Jurnalistul îl compară pe Klaus Iohannis cu Barack Obama din mai multe motive pe care le prezintă în continuare.

"Domnul Iohannis seamănă cu Obama, nu numai datorită prompterului. Ei sunt politicienii de rit nou. Capabili să dea concert de discursuri și fraze meșteșugite în fața mulțimilor. Capabili să le gâdile orgoliul maselor. Să le arate viitorul roz și mai puțin hotărâți să-ți spună pe unde și cum o să fie drumul.

Cât de mare să fie și cum să arate Parlamentul? Încotro să ajungă revizuirea Constituției? De ce nu merge Roșia Montană? Și în ce constă abordarea greșită la gaze șist? De ce nu poate Președintele să aibă o opinie în chestiune? Care e de fapt viziunea domnului Iohannis? Ce altceva decât o societate normală, fără certuri și pacte de coabitare ne propune? Cum arată România aia de peste 10 ani pe care tocmai ne-a anunțat-o. Eu unul aș vrea să știu, clar, aplicat și cu metodă ce crede în legătură cu toate lucrurile despre care este întrebat. Ca să știu unde mă duce. Nu să lucreze ca tovarășii de la partid care "știu ei ce fac". Și care sigur ne duc spre o Românie mai bună. Și nu vreau să înțelegeți de aici că vreau din nou modelul Băsescu, dar am impresia că am dat tocmai în cealaltă extremă", a mai notat Cătălin Striblea pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel