Deputat PSD, dosar penal în urma declarațiilor din presă

Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a sesizat în cazul deputatului Cătălin Rădulescu, în urma declarațiilor făcute de acesta pentru o publicație centrală.

Parchetul General s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice în urma declaraţiilor făcute în presă de deputatul Cătălin Rădulescu.

Informaţia a fost confirmată de reprezentanţi ai Biroului de presă al PÎCCJ, potrivit Agerpres. Parchetul General a deschis dosar in rem în acest caz.

Supărat pe protestatarii din Piața Victoriei, Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeş, a declarat recent, într-un interviu pentru Adevărul, că este pregătit să tragă cu arma, iar împotriva protestatarilor ar trebui folosite tunurile de apă. Ulterior, deputatul a spus că nu știa că este filmat în momentul în care a acordat interviul. În apărarea sa, el susține că a fost un montaj cu declarații scoase din context. Totodată, Rădulescu a susținu că a primit un drept la replică și că va da în judecată publicația care a realizat interviul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel