Cătălin Predoiu, reacție față de stenogramele cu Teodor Atanasiu - EXCLUSIV

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a vorbit în exclusivitate pentru DCNews stenogramele în care Teodor Atanasiu spunea că nu are nici o șansă să ajungă premier.

Vezi aici detalii: Scandal în noul PNL. PDL, pe făraș. Poziția oficială a PNL: "Discuții private, nu le asumăm", contrată din PSD: "Am fost tratați la fel"

”Sunt stenogramele acestea ale dlui Atanasiu pe piață, foarte savuroase, în care dânsul spune că nu aveți nicio șansă să fiți nominalizat ca prim-ministru al PNL-ului. Noi știm din campania electorală și din spusele ferme ale dlui președinte Iohannis că dvs sunteți primul-ministru desemnat în cazul în care PNL ajunge la guvernare. Ce s-a schimbat între timp?”, l-a întrebat analistul politic Bogdan Chirieac pe Cătălin Predoiu, joi, la DCNews Live.

”Nu s-a schimbat nimic. E un episod care a fost depășit cu maturitate, cred eu, de conducerea Partidului Național Liberal. Nu mai e nimic, cred eu, din punctul meu de vedere de comentat despre aceste stenograme”, a replicat premierul din umbră al opoziției.

Întrebat dacă ar putea lucra cu Teodor Atanasiu în Guvern, Cătălin Predoiu a transmis că nu are mandat nici să confirme nici să infirme vreun nume de ministru din echipa sa.

”Eu plec de la premiza că atunci când cineva nu e convins de tine, prima datorie o ai tu să-l convingi”, a adăugat prim-vicepreședintele PNL.

Citește și: Stenograme explozive din ședința liderilor PNL: Replici dure între Gorghiu, Blaga, Atanasiu și Petrache

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel