Cătălin Predoiu, la mitingul PNL: Victor Ponta, o nulitate

Cătălin Predoiu, prim-vicepreședintele PNL și premierul din umbră al liberalilor, aflat, marți, în mijllocul protestatarilor aflați în Parcul Izvor, a declarat că premierul Victor Ponta este ”o nulitate și din păcate ține România pe loc”. 

PNL a organizat marți dimineață un miting în Parcul Izvor, în paralel cu ședința plenului Parlamentului în care este dezbătută și supusă la vot moțiunea de cenzură "Alege între România și Ponta, un premier compromis!”.

Aflat între protestatari, Cătălin Predoiu a explicat pentru România TV de ce Victor Ponta ar trebui să numai fie premier: ”Este vorba de șansa României de a-și dobândi o administrație funcțională. De luni de zile Guvernul Ponta nu mai funcționează, administrația în această țară nu mai lucrează pentru cetățenii Românie de luni de zile.

Citește și: Moțiune cenzură PNL. Cozmin Gușă, critic: Liberalii au acționat...

Această  situație nu poate continua. Este un blocaj administrativ generalizat. Și el poate fi rezolvat printr-o demisie pe care Victor POnta să și-o depună cu o ultimă fărâmă de onoare care i-a mai rămas. Ar fi un gest politic care ar da șansa unor noi construcții politice, ar da șansa repornirii administrație noastre. Este deja cunoscut că în plan extern Guvernul României nu mai poate reprezenta interesele cetățenilor români. Nu mai este eficient în plan extern. (...) Avem nevoie de o altă soluție politică.

Vom sta și în ploaie, și în soare până când Victor Ponta va pleca de la Guvern. Discursul lui Victor Ponta este extrem de lamentabil. Ar trebui să ne spună câți km de autostradă a făcut, câte spitale a construit, câte locuri de muncă a creat, în câte cabinete internaționale este primit.

Victor Ponta este o nulitate și, din păcate, ține această țară în loc”, a declarat Cătălin Pedoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel