Moțiune cenzură PNL. Cozmin Gușă, critic: Liberalii au acționat prost

Consultatul politic Cozmin Guşă consideră că moţiunea de cenzură a PNL este "o consecinţă a mimetismului care se petrece la nivelul liderilor din politică" şi că, cel mai probabil, nu va fi votată.

"Calamitatea moţiunii liberalilor este legată tocmai de faptul că îl perpetuează în funcţie pe Victor Ponta, care va veni întărit şi mult mai obraznic pentru că este într-o criză, şi, pe de altă parte, îl coboară pe Klaus Iohannis pe o pantă a capitalului simbolic pe care orice preşedinte îl are", a declarat, luni seară, Cozmin Gușă, la Realitatea TV.

"Ce ne spun liderii liberali este necredibil. Este un joc total amatoristic, pe care nu înţeleg nici de ce preşedintele Iohannis şi nici de ce cei din jurul lui l-au acceptat. (...) Moţiunea nu va trece, liberalii au acţionat extrem de prost, Victor Ponta este întărit, PSD este întărit. Klaus Iohannis este slăbit şi perdantul principal este România", a mai precizat Cozmin Guşă.

Moțiunea de cenzură a PNL împotriva guvernului Ponta, ”Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!” este dezbătuta și supusă la vot astăzi, în plenul Parlamentului. PSD și UNPR au anunțat că nu vor vota, parlamentarii puterii urmând să stea în bănci, fără să-și extercite dreptul la vot.

În plen, sunt prezenți 309 deputați și senatori. În sală se află și premierul Victor Ponta și membri ai Cabinetului său.

Pentru a fi adoptată, moțiunea trebuie să întrunească 275 de voturi favorabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel