Cătălin Predoiu îl provoacă pe Victor Ponta după ce PSD i-a cerut demisia

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a răspuns solicitării PNL de a-și asuma că a participat într-o campanie electorală finanțată din corupție și de a-și da demisia. 

"Am luat la cunoştinţă insinuările calomnioase şi solicitarea obraznică a PSD – Victor Ponta. Le RESPING CATEGORIC. Nu am săvârşit vreodată vreo faptă de corupție și nici nu am avut cunoștință de vreuna", a scris Cătălin Predoiu, pe pagina sa de Facebook.

PSD i-a cerut lui Cătălin Predoiu demisia din funcțiile din PNL și să își asume participarea într-o campanie finanțată din corupție. 

"Îl chem și eu pe Victor Ponta la o provocare bărbătească, pentru că nu a răspuns niciodată pentru campaniile sale mizerabile (găini moarte și atacuri mincinoase). Să nu mai procedăm ca în cazurile Șova și Vosganian! Pe scurt, Victore, dacă eu sunt declarat SUSPECT, subliniez, SUSPECT, într-un dosar de corupție, plec pe loc din viața publică, chiar înainte de decizia unei instanțe. Dacă nu, să îți asumi faptul că românii s-au săturat de calomnii și de mizerii, și să pleci tu din viața publică printr-un gest de onoare!", a mai scris Cătălin Predoiu, prim-vice PNL. 

Daniel Savu: Cătălin Predoiu să-și asume participarea la o campanie finanțată din corupție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel