Daniel Savu: Cătălin Predoiu să-și asume participarea la o campanie finanțată din corupție

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat că prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, trebuie să aibă decența să recunoască că a participat la o campanie finanțată dikn corupție și să facă pasul înapoi.

”Cătălin Predoiu a fost candidatul cel mai puternic promovat în Buzău, fiind și ministru. Domnul Scutaru nu era doar candidat, ci unul dintre liderii liberali din județ, care au coordonat campania de atunci. Este greu de crezut că banii de care se vorbește acum nu au contribuit și la promovarea «candidatului vedetă», nimeni altul decât autoproclamatul «premier care va fi ales». Ar fi decent ca domnul Predoiu să își asume participarea la o campanie finanțată din corupție și să facă pasul înapoi – începând cu decizia de a demisiona din funcția de conducere deținută în PNL”, a declarat Daniel Savu.

Senatorul PSD a adăugat: ”Altfel, la liberali se vor aplica foarte bine, parafrazate, vorbele lui Caragiale: PNL urăște corupția, dar îi iubește pe corupți, la fel cum urăște evaziunea, dar îi iubește pe evazioniști, așa cum au demonstrat prin protestul din Parlament de acum câteva zile”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel