Cătălin Predoiu, atac la Victor Ponta: Caută pace și consens pentru a se salva politic

Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinte al PNL și viitor prim-ministru desemnat de liberali, a lansat, luni, critici dure la adresa premierului Victor Ponta, în cadrul unei postări pe contul său de socializare, după ce liderul PSD a cerut în BPN mandat pentru a-i invita la dialog pe liderii partidelor politice asupra a cinci teme importante. 

În opinia lui Cătălin Predoiu, bilanțul celor trei ani în care Victor Ponta a deținut funcția de premier este sumbru, întrucât a nenorocit mii de companii și de familii prin multele decizii "aberante şi abuzive". Mai mult, Predoiu avertizează că pacea şi consensul pe care le caută acum Victor Ponta la celelalte partide sunt doar biletele lui către salvarea politică.

PNL cere convocarea de urgență a Parlamentului. Victor Ponta reacționează

"La schimb cu incompetenţa administrativă, proasta guvernare şi prăbuşirea economică a României, domnul Ponta ne oferă pacea şi consensul politic. Victor Ponta nu mai vrea bătălii politice, însă uită că cea mai importantă bătălie politică pe care a pierdut-o este aceea a credibilităţii.

În ultimii trei ani de zile, Victor Ponta a nenorocit mii de companii şi de familii prin multele decizii aberante şi abuzive precum taxa pe stâlp, hărţuirea firmelor cu ANAF, acciza la combustibil şi alte 59 de noi taxe, multe luate la presiunea baronilor, care sunt şi stăpânii lui politici.
Pacea şi consensul pe care le caută acum domnul Ponta sunt doar biletele lui către salvarea politică. Însă viitorul României şi al românilor nu pot face obiectul unui troc pentru salvarea viitorului politicianului Victor Ponta.

Liderul PSD a solicitat în ședința BPN mandat pentru a-i invita la dialog pe copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, asupra a cinci teme (legislaţia financiară, revizuirea Constituţiei, sistemul electoral, masterplanul pe Transport şi legile siguranţei), urmând ca, în cazul obținerii mandatului, invitația să fie transmisă şi UDMR şi PPDD.

Ponta îi cheamă la discuții pe Blaga și Gorghiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel