Cătălin Predoiu anunță "luptă pe viață și pe moarte"

Cătălin Predoiu, cel de-al patrulea candidat al PNL pentru Primăria Capitalei, a anunțat, joi, că urmează o luptă pe viață și pe moarte nu doar pentru București, dar și pentru democrația din România.

"Astăzi am fost onorat să primesc votul de validare din partea colegilor liberali. Vă asigur pe toți de determinarea mea totală pentru a câștiga această competiție. Noi, PNL, suntem mai puternici decât PSD, pentru că suntem o echipă. nu ne jucăm cu această campanie, nu ne jucăm cu Bucureștiul și vom lupta ca să câștigăm, așa cum am făcut și în 2014. 

Citește și: EXCLUSIV Dan Cristian Popescu, despre o frază ciudată a lui Cătălin Predoiu

Cred în victoria noastră și fac un apel către toți simpatizanții și membrii PNL să se mobilizeze într-o bătălie pe viață și pe moarte, nu doar pentru soarta Bucureștiului, ci și pentru soarta democrației în România. Pentru că de rezultatul alegerilor în București va depinde în mare măsură cine va conduce Guvernul după alegerile din toamnă. Și ar fi o catastrofă să îi vedem acolo din nou pe Ponta, pe Dragnea, pe Șova, pe Zgonea, pe toți cei care au blocat mersul democratic și spre prosperitate a României în ultimii ani. Ne vom bate pe viață și pe moarte, nu numai pentru București, ci și pentru democrația din România", a declarat Cătălin Predoiu după ce Biroul Politic Național (BPN) al PNL a validat, cu unanimitate de voturi, candidatura sa la Primăria Capitalei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel