EXCLUSIV  Dan Cristian Popescu, despre o frază ciudată a lui Cătălin Predoiu

Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 2, a explicat la interviul DC News la cine s-a referit președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, în declarația pe care a făcut-o după ce Biroul Politic Național (BPN) al partidului a validat în unanimitate candidatura lui Marian Munteanu pentru funcția de primar general al Capitalei.

Marian Munteanu este "un bucureștean get-beget, nu are să dea explicații despre acțiuni de atac în instanță ale unor PUZ-uri și retrageri ale unor acțiuni intempestive, nu are niciun fel de vulnerabilitate din acest punct de vedere și are credibilitate pentru cetățeni", declara Cătălin Predoiu pe 12 aprilie, după ce copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a anunțat că Marian munteanu a fost validat drept candidat al partidului pentru Primăria Capitalei.

Întrebat la DC News Live la cine a făcut aluzie Cătălin Predoiu în declarația sa, Dan Cristian Popescu a precizat: "Cred că făcea aluzie la dl Nicușor Dan (candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Capitalei- n.red.). Cred, nu pot să intru în mintea d-lui Predoiu", a mai spus Dan Cristian Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel