Cătălin Moroșanu, gest superb în ring, cu Mihai Gabriel Burian, tânărul recuperat spectaculos, după un accident grav 

morosanu (2)
morosanu (2)

Cătălin Moroșanu s-a întors în ring pentru a-i îndeplini un vis tânărului Mihai Gabriel Burian, recuperat spectaculos, după un grav accident de circulație. 

Cătălin Moroșanu este oficial retras din activitate, dar a fost de acord să revină în ring pentru "o luptă" cu Mihai Gabriel Burian. Moroșanu nu a luptat în adevăratul sens al cuvântului și s-a lăsat învins de tânărul care a fost rănit în urmă cu mai mulți ani într-un grav accident de circulație. 

Mihai Gabriel a fost punctat și arbitrat ca într-un meci real. Acesta dorea să se facă luptător profesionist, dar un grav accident de circulație i-a curmat visul. Acesta era pasager într-un autoturism care a ieșit de pe șosea și a lovit un stâlp. Un alt tânăr care se afla atunci în autoturism a decedat. 

Medicii l-au crezut inițial mort și pe Gabriel, iar apoi nu-i dădeau șanse de recuperare, având traumatisme cerebrale grave. A urmat o perioadă foarte grea de recuperare, în care a fost susținut de mama sa. Acum, băiatul a devenit pe internet o voce care îi sfătuiește pe tineri să nu riște să meargă cu viteză pentru că el este dovada că viteza poate avea consecințe nefaste. 

Totul s-a întâmplat în 2018, atunci când Gabriel avea doar 22 de ani. După cinci ani de la eveniment, lucrurile evoluează spectaculos și favorabil pentru acesta. 

"Mihai Gabriel reprezintă un adevărat model inspirațional, de aceea mi-am dorit să intru cu el în ring și să-i îndeplinesc visul, acela de a putea avea un meci în gala DFS. Deși acum 5 ani avea 0,001 șanse de supraviețuire, Mihai nu a renunțat niciodată la dorința sa de a fi din nou normal și luptă zi de zi pentru asta. Este zilnic un exemplu nu doar pentru mine, dar pentru întreaga țară," a declarat  Cătălin Moroșanu. 

Fostul luptător de K1, retras acum din activitate, este foarte cunoscut pentru gesturile frumoase pe care le face. În urmă cu mai mulți ani a vrut să ajute cu o casă un tânăr care a devenit celebru pentru că s-a dus călare pe cal să-și întâmpine copilul proaspăt venit pe lume la maternitate. Acesta nu avea posibilități materiale și era singurul "mijloc de transport" cu care se putea deplasa. 

Video din lupta cu Mihai Gabriel: 

@paparazzi_tiktok0fficial #foryoupage #viral #fypage #foryou #foryou #goviral #fy #viralvideo ♬ Unstoppable - Sia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel