Cătălin Măruță, mărturisire emoționantă: Simt nevoia să-mi cer scuze

Cătălin Măruță, profund marcat de tragedia din clubul Colectiv și după ce a vizitat pe unul dintre răniții în incendiu, își cere iertare pentru faptul că "nu știe dacă în locul lor, ar fi avut și el curaj și putere să se întoarcă în flăcări ca să salveze alte vieți". 

"Am 37 de ani, dar zilele astea, m-am simtit de 107 ani. Totul a parut mai greu sau chiar imposibil zilele astea, sa dorm, sa ma ridic din pat dimineata, sa zambesc. Tragedia din "Colectiv" a aratat ce inseamna cu adevarat retea sociala: fiecare persoana care s-a aflat acolo in acea seara, fie ca era in club, fie ca a fost unul din martori sau salvatori, cunostea sute de persoane care la randul lor cunosteau alte sute. Altfel s-a propagat durere in toata tara, ca un impuls magnetic. Toti cei pe care ii cunosc sunt la fel de socati, indurerati si furiosi din cauza ca au murit in chinuri tineri nevinovati, ca altii se zbat pe paturi de spital, ca cei care ii iubesc nu mai au lacrimi de varsat de atata disperare. Am fost la un spital de cateva ori, rugat de o mama, ca sa aduc un zambet unui ranit. Am fost surprins de cerere, dar am mers fara ezitare si daca nu simteam pe pielea mea nu as fi crezut ca exista atata durere pe lume. Sa stai la capataiul unei fiinte dragi desfigurate de flacari, sa nu stii daca va trai sau sa iti imaginezi viata lui dupa asemenea experienta... Nu s-au inventat cuvinte ca sa descrie asemenea sentimente. Am plecat de acolo amortit, simtindu-ma vinovat ca nu pot prelua macar o particica din ce simt acei oameni, daramati pur si simplu de suparare. De fapt, de cand s-a intamplat tragedia, cred ca toti am resimtit semnele acestei depresii nationale. Simt nevoia si eu sa imi cer scuze pentru ca nu stiu daca in locul lor, as fi avut si eu curaj si putere sa ma intorc in flacari ca sa salvez alte vieti. Cand stiu ca un copil de 15 ani a facut asta, imi vine sa ingenunchez in fata familiei lui. Dumnezeule, ce suflete!", a scris, miercuri, pe pagina sa de socializare, Cătălin Măruță.

Totodată, prezentatorul TV își informează telespectatorii că emisiunea "La Măruță" nu se va difuza astăzi și recunoaște că chiar se simte "ușurat".

"Astazi, din cauza evenimentelor politice, Stirile ProTV au o editie speciala si emisiunea mea nu va avea loc. Va marturisesc ca ma simt putin usurat ca nu trebuie sa ies in fata dvs. Va spun cuvintele acestea din tot sufletul. Dumnezeu sa ne ajute pe toti!", își încheie postarea Cătălin Măruță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel