Cătălin Măruță, învins de Simona Gherghe. Veste cruntă pentru vedeta Pro TV

Probabil că realizatorul TV Cătălin Măruță credea că dacă va difuza interviul cu fata violată din Vaslui, audiența emisiunii sale va fi uriașă, lucru care nu s-a întâmplat. Mai mult decât atât, la acest capitol, Simona Gherghe l-a învins pentru că au fost mai mulți oameni care s-au uitat la Acces Direct.

Cu cifrele de audiență de marți, Pro TV a fost pe poziția a doua, la câteva sute de mii de telespectatori în urma Acces Direct, de pe Antena 1. Nici în minutele în care fata a intrat pe post nu s-a simțit o creștere a audienței, care s-a înscris în media programului de ieri.

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele emisiunii La Măruță de ieri, având ca temă violul, program în care au fost difuzate și imaginile cu victima.

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, emisiunea La Măruță a avut o medie de puțin peste jumătate de milion de telespectatori pe minut (cu o zi înainte, avea 640.000). Cifrele au fost apropiate și în minutele în care fata a fost în direct pe post. Pe intervalul emisiunii, Măruță a fost pe locul doi, la 330.000 de telespectactori în urma Acces Direct.

URBAN. Emisiunea de pe Pro TV a avut o medie de puțin peste 300.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban (cu o zi înainte, erau aproape 400.000). Și pe targetul urban, Măruță a fost după Antena 1, care a avut o medie la orașe de aproape jumătate de milion de telespectatori pe minut.

COMERCIAL. Locul doi pentru emisiunea La Măruță de ieri și pe targetul comercial, unde a înregistrat 130.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani. 

CITEȘTE ȘI: Nouă LOVITURĂ pentru Măruță după interviul cu fata violată la Vaslui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel