Cătălin Ivan: Viorica Dăncilă a fost pusă să mintă

Catalin Ivan
Catalin Ivan

Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat, miercuri, că şefa delegaţiei PSD în PE, Viorica Dăncilă, a fost "pusă să mintă" pentru a-l discredita.

Cătălin Ivan susține că acuzațiile europarlamentarilor PSD din Grupul Social Democraților sunt parte a conflictului intern din PSD dintre el și președintele-executiv, Liviu Dragnea.

"Doamna Viorica Dăncilă a fost pusă azi să mintă în ideea că mă va discredita în vreun fel", a spus Cătălin Ivan, potrivit Mediafax.

Europarlamentarii PSD, apel la Cătălin Ivan: Să-şi îndeplinească onest responsabilitățile

Cătălin Ivan a adăugat că el nu este membru în Comisia de control bugetar şi că, în consecinţă, aprecierile făcute de Viorica Dăncilă legate de persoana sa reprezintă "o minciună". "Eu sunt doar supleant. Membru plin şi vicepreşedinte la Comisia de control bugetar este domnul Dan Nica. Dan Nica nu a lipsit de la şedinţe, deci nu aveam de ce să-l înlocuiesc", a subliniat Cătălin Ivan.

Europarlamentarii PSD susţin că neparticiparea în ultimul timp a lui Cătălin Ivan la activităţile Grupului şi ale delegaţiei PSD din PE afectează buna funcţionare a activităţii delegaţiei. Absenţa lui Cătălin Ivan de la lucrările Comisiei de Control Bugetar a creat "vulnerabilităţi la adresa României".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel