Urmărește emisiunea live


Europarlamentarii PSD, apel la Cătălin Ivan: Să-şi îndeplinească onest responsabilitățile

Europarlamentarii PSD susțin că neparticiparea în ultimul timp a lui Cătălin Ivan la activităţile Grupului şi ale delegaţiei PSD din PE afectează buna funcţionare a activităţii delegaţiei și fac un apel la acesta să-și îndeplinească onest responsabilitățile pe care le are ca europarlamentar social-democrat.

Delegaţia europarlamentarilor români din Grupul S&D susține, într-un comunicat, că, de o perioadă lungă de timp, eurodeputatul Cătălin Ivan nu a mai participat la activităţile Grupului S&D şi ale delegaţiei PSD din Parlamentul European, "periclitând astfel buna funcţionare a activităţii delegaţiei în ansamblu", potrivit Mediafax.

"Absenţa sistematică a dlui Ivan de la activităţile Comisiei de Control Bugetar a fost de natură a crea probleme foarte serioase delegaţiei, dar şi vulnerabilităţi la adresa României, permiţând deschiderea unor discuţii despre posibile sancţiuni în ceea ce priveşte utilizarea fondurilor europene", se arată în comunicat.

Europarlamentarii PSD afirmă că sunt "extrem de preocupaţi de lipsa totală de activitate a domnului Ivan, ca membru al Delegaţiei la Comisia Parlamentară de Cooperare UE-Rusia, în contextul în care dezbaterea privind relaţia UE cu Federaţia Rusă este una dintre cele mai grave, şi cu consecinţe directe, asupra României".

Aceştia fac un apel către Cătălin Ivan "să-şi îndeplinească onest responsabilităţile pe care le are ca europarlamentar social-democrat".

La sfârșitul lunii trecute, Cătălin Ivan a fost înlocuit de la șefia PSD Sector 1 cu Dan Tudorache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel