Cătălin Ivan: Gheorghe Nichita trebuie să demisioneze din funcțiile politice

Un europarlamentar român susține că în dosarul lui Gheorghe Nichita este vorba "doar de prostie și ticăloșie", și pentru că PSD niciodată nu a fost etichetat ca fiind unul de proști, primarul municipiului Iași trebuie să demisioneze din toate funcțiile deținute în partid.

Reacție dură din partea europarlamentarului Cătălin Ivan, după ce primarul municipiului Iași, Gheorghe Nichita, este suspectat de abuz în serviciu pentru că și-a urmărit amanta cu ajutorul polițiștilor.

Primarul Iaşiului, adus cu mascaţii la DNA. Cum comentează Codrin Ștefănescu

"Chiar daca nu este vorba de hotie in dosarul lui Gheorghe Nichita, ci doar de prostie si ticalosie, este evident ca trebuie sa-si dea demisia din toate functiile politice pe care le detine. PSD Iasi poate castiga alegerile locale si parlamentare fara acesta. Ba mai mult, cred ca le mai poate castiga doar daca Nichita dispare total din peisajul politic iesean. In ceea ce priveste titlul auto-asumat de lider national al acestui partid, PSD a fost etichetat in multe feluri, dar niciodata ca fiind un partid de prosti. Prin urmare, prezenta acestuia in forurile nationale de conducere ar fi o pata urata pe obrazul tuturor celor care sustin acest partid", a scris, sâmbătă, pe contul său de socializare, Cătălin Ivan.

Poziția europarlamentarului a primit critici din partea unui internaut, care i-a reproșat că într-o vreme stătea lângă edilul municpiului Iașiului și "îi sufla în urechi".

"Colaborarea mea cu Nichita s-a incheiat in 2007. Sa tot fie opt ani de atunci...", a replicat europarlametarul Cătălin Ivan. 

Cătălin Ivan, filat de Gheorghe Nichita. Se temea că-i va lua locul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel