Cătălin Ivan, filat de Gheorghe Nichita. Se temea că-i va lua locul

Europarlamentarul Cătălin Ivan ar fi fost filat de oamenii primarului Iașului, Gheorghe Nichita, când tânărul politician s-a dezis de edil. Motivul pentru care Gheorghe Nichita l-ar fi filat pe Cătălin Ivan a fost pentru a se asigura că nu-i este amenințată poziția în partid. 

Bzi.ro scrie că primarul Gheorghe Nichita, acuzat de abuz în serviciu după ce și-a urmărit amanta cu ajutorul polițiștilor, ar fi urmărit mai mulți politicieni în același, pentru a-și proteja funcția. Unul dintre ei ar fi Cătălin Ivan. S-ar fi întâmplat în urmă cu mai mulți ani, în preajma congresului PSD, când a fost ales Victor Ponta. Gheorghe Nichita era apropiat al lui Mircea Geoană, iar Călălin Ivan era apropiat al premierului Victor Ponta. Primarul Iașului s-ar fi temut atunci că Ivan ar fi putut să-i ia locul la șefia organizației județene. 

"Nu pot sa comentez ce se întâmpla acum la Primăria Iași. Mai întâi să își facă justiția treaba și apoi vom vedea. Nu vreau să comenteze nimic pentru că încă nu este cazul. Mi s-a transmis și știu că prin anul 2010, până după congresul partidului care a avut loc atunci, am fost și eu urmărit. El credea ca vreau sa-i iau locul. Nu știu dacă erau cei de la Poliția Locală. Știu că erau oamenii lui. Atunci s-a ajuns însă la Ponta și lucrurile s-au liniștit", a menționat europarlamentarul Cătălin Ivan, potrivit sursei citate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel