Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, vrea sa își preia mandatul

Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, aflat sub control judiciar, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va contesta în justiţie această măsură şi va încerca să preia funcţia de primar. Cherecheș a fost votat ca primarîn timp ce era în arest, iar de atunci nu și-a putut exercita funcția. 

"După opt luni de arest preventiv în penitenciar, care pot să spun ca fost experienţă foarte interesantă, şi apoi arest la domiciliu, astăzi sunt într-o formulă de control judiciar, o formulă pe care am contestat-o în faţa instanţei, o formulă cu care nu sunt de acord, o formulă pe care constant peste o săptămână şi mai târziu o voi ataca în faţa judecătorilor.

Fiind sub această formulă de control judiciar, deocamdată mi s-a impus să nu exercit funcţia de primar al municipiului Baia Mare! Este o chestiune cu care nu sunt de acord, o chestiune cu care sunt convins că nici cetăţenii oraşului nu sunt de acord, şi o chestiune pe care o voi contesta cu toată forţa mea şi toate argumentele juridice legale(...) în următoarea perioadă voi face o solicitare instanţei pentru a scoate din formula controlului judiciar această interdicţie" a declarat Cătălin Cherecheş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel