INEDIT. Cătălin Botezatu, așa cum nu l-ați mai văzut până acum

Catalin botezatu
Catalin botezatu

Cătălin Botezatu a vândut hamburgeri la McDonald's.

Alături de celebrul creator de modă, și alte vedete printre care Amalia Năstase, Roxana Iliescu, Crina Abrudan, Tand Nicolai, Andrei Aradits au servit la casă, alături de angajații restaurantului tip fast-food, alăturându-se campaniei “Mi-e poftă să fac bine”. Au pătruns în bucătăria restaurantului de la McDonald's de la Piața Româna din Capitală. Nu doar că au vândut gustoasele produse doritorilor, ci au făcut și donații. Vedetele s-au arătat încântate de această inițiativă și s-au descurcat foarte bine și la strâns bani.

Alături de îndrăgitele vedete, oameni de rând – tineri sau copii cu părinți de mână au venit să dea din puținul lor -  pentru achiziționarea unui computer tomograf la Spitalul Grigore Alexandrescu. Fără prea mult efort, oricine a putut să ajute la acest proiect demarat de Fundația pentru copii Ronald McDonald.

Prof. Dan Mircea Enescu, de la Spitalul Grigore Alexandrescu, a vorbit pentru DeCe News despre necesitatea computerului tomograf la instutuția spitalicească unde merg mii de copii an pe an.

“Este un instrument esențial pentru diagnosticare. La Spitalul Grigore Alexandrescu vin cazurile cele mai grave din toată țara. Astfel, acest aparat ne dă rapid gravitatea și localizarea leziunilor bolnavilor. Computerul tomograf ne-ar ajuta foarte mult în tot ceea ce facem. Aparatul pe care îl avem în prezent este vechi și funcționează greu. De fapt, nu prea mai funcționează. În clipa aceasta, ne dorim să aducem unul de ultimă generație", ne-a spus medicul.

Campania „Mi-e poftă să fac bine” a fost demarată în 2012 pentru micuții pacienți ai spitalului “Grigore Alexandrescu” care au nevoie de diagnosticare exactă, campania urmând să fie finalizată anul acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel