Cătălin Botezatu, audiat din nou în dosarul "Tablourilor"

Cătălin Botezatu nu a scăpat încă de acuzația de implicare în  dispariția tabourilor  de la muzeul Kunsthal din Rotterdam. Acesta va fi audiat,   la Judecătoria Sectorului 3, în calitate de martor în Dosarul „Tablourilor“ furate din Olanda.

Cătălin Botezatu a fost menţionat de mai multe ori în discuţiile pe care le purtau hoţii tablourilor cu asistentul acestuia, Petre Condrat, şi el inculpat în acest dosar.

 Botezatu a fost audiat de procurorii DIICOT deoarece exista suspiciunea că el ar fi ştiut despre afacerea cu tablourile şi ar fi fost vorba de găsirea unui client.

La sfârșitul lunii ianuarie, creatorul de modă a negat orice implicare a sa în cazul vânzării a doua dintre cele șapte tablouri furate în octombrie 2012 de la muzeul Kunsthal din Rotterdam: "Nu știu despre ce este vorba. Nu am nicio legatură cu ce s-a întâmplat și nu am nicio legatură cu așa ceva", a susținut Botezatu.

 În acest caz, Petre Condrat, asistentul lui Botezatu, ar fi vrut să vândă în România, unui evaluator, doua dintre cele șapte tablouri furate de la muzeul  din Rotterdam, însă tranzacția nu a mai avut loc întrucât expertul a văzut despre ce lucrări este vorba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel