Cât vor costa luminile de sărbători în 2021. Primăria Alba Iulia, sumă consistentă

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Câți bani va cheltui Primăria Alba Iulia pe decorațiuni și luminițe cu ocazia sărbătorilor de iarnă? Cât vor costa „straiele de sărbătoare” pe care orașul le va „îmbrăca”

Mult așteptatul moment al sărbătorilor de iarnă se apropie cu pași repezi și în curând are să ne bată la ușă, iar decorațiunile și luminițele, „straiele de sărbătoare” pe care orașul le va „îmbrăca”, vor face parte din acel farmec aparte al sărbătorilor și vor aduce bucuria în sufletele cetățenilor din Alba Iulia, dar și a celor ce aleg să își petreacă sărbătoarea Crăciunului, ori trecerea dintre ani, în capitala de suflet a României, scrie Ziarul Unirea.

Conform unui document transmis de un reprezentant al Primăriei Alba Iulia, la solicitarea ZiarulUnirea.ro, în acest an instituția va cheltui suma totală de 782,636,21 lei ( fără T.V.A. ) pe decorațiuni și luminițe cu ocazia sărbătorilor de iarnă: VEZI AICI DOCUMENTUL.

La Braşov, câte un brad în fiecare cartier 

Ca niciodată și în condiții de pandemie, brașovenii se vor putea bucura anul acesta de sărbătorile de iarnă de brazi împodobiți și căsuțe cu bunătăți și decorațiuni în fiecare cartier al orașului.

Municipalitatea a luat această decizie pentru că a renunțat la evenimentele din centrul orașului pentru a preveni răspândirea infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. 

„Anul acesta vom duce Crăciunul în fiecare cartier brașovean. Ne dorim, în primul rând, să aducem această sărbătoare plină de speranță și lumină, atât de necesară în această perioadă, mai aproape de brașoveni, și în al doilea rând, să putem desfășura sărbătorile de iarnă în condiții de siguranță din punctul de vedere al pandemiei și să evităm marile aglomerări de persoane. Pe lângă faptul că ducem Crăciunul în cartierele brașovene, unde vom împodobi brazi de Crăciun, vom avea și căsuțe care vor comercializa produse meșteșugărești, precum și alimente și băuturi specifice de Crăciun în aceste zone pregătite de sărbătoare. Și iluminatul de sărbători este conceput ca în aceste timpuri ”reci” să îmbrăcăm Brașovul în lumini calde. Și pentru că ne dorim un oraș verde, anul acesta ne-am propus să avem un echilibru între brazii tăiați și cei existenți în diferite locuri, pe care îi vom împodobi, și cei în ghivece, care vor fi plantați după trecerea sărbătorilor de iarnă”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

VEZI CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel