Cât te costă să intri la Târgul de Crăciun al lui Nicușor Dan dacă ești o familie cu trei copii. Oamenii sunt revoltați: Faliment!

Nicușor Dan
Nicușor Dan

Nicușor Dan organizează Târg de Crăciun cu intrare. Dacă mergi cu familia și ai trei copii mai mari de 12 ani, trebuie să plătești 35 lei, un bilet fiind 7 lei. Dacă îl iei online, dai mai puțin: 5 lei pentru un bilet.

Prețul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziționarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locație. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete funcționează pe toată durata de desfășurare a evenimentului Bucharest Christmas Market.

Este o premieră. Până acum, la Târgul de Crăciun nu a fost cu intrare. Cel mai probabil, numărul oamenilor care vor merge acolo va fi foarte mic pentru că, pe lângă faptul că va fi cu bilet, conform legislației în vigoare, accesul participanților se realizează în limita a 30% din capacitatea spațiului de desfășurare a evenimentului.

De asemenea, accesul este permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în baza prezentării Certificatului Digital European COVID-19. Sunt exceptați de la prezentarea acestor documente copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, însoțiți de o persoană majoră care se află în una dintre situațiile prevăzute mai sus.

Pe pagina de Facebook a Primăriei București, oamenii și-au arătat nemulțumirea: și cu banii luați, și doar pentru vaccinați. Cam aceasta este concluzia celor care au lăsat comentarii. „Haha, asta e o glumă, nu? Să plătim intrare ca să cheltuim bani în târg, care nu este deloc ieftin. Dr#cul mai vine, nu vă scoateți banii nici pe curentul consumat”, a mai scris un internaut pe pagina Primăriei București. „Cu certificat și cu banii luați? Rușine!”, a mai scris cineva. „Ați înnebunit, luați bucuria copiilor! Ați mai băgat și intrare!”, a fost alt comentariu. „E perfect. Și cu intrare, și cu certificat. Faliment scrie pe ei!”, a mai notat cineva.

În orice caz, nici organizatorul târgului nu poate intra pentru că nu are certificat verde. Nicușor Dan nu s-a vaccinat nici până astăzi.

Alte informații despre târg

În perioada 26 noiembrie – 26 decembrie 2021, pe esplanada cu statui din Piața Universității, Primăria Municipiului București, prin CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, va deschide târgul simbol al Capitalei - Bucharest Christmas Market, eveniment care își propune să readucă spiritul sărbătorilor de iarnă în inima orașului.

Crăciunul aduce în fiecare an bucurie creștinilor de pretutindeni, simbolizând lumină, speranță și iubire. Păstrăm tradițiile, valorile și magia, având grijă unii de alții - acesta este adevăratul spirit al sărbătorilor și mesajul acestei ediții.

De pe 26 noiembrie, la târgul de Crăciun, vizitatorii vor găsi zilnic inspirație pentru cumpărături de sezon și cadouri: produse artizanale, globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde.

La cea de-a XIV-a ediție a Bucharest Christmas Market, momentele speciale vor fi petrecute alături de cei dragi în aer liber, într-un decor de poveste. Bradul care va fi amplasat în Piața Universității are o înălțime de 15 metri, este reutilizabil, durabil și ecologic, creat din lemn și împodobit cu ornamente sculptate. Programul va fi completat de muzică ambientală și momente speciale dedicate sărbătorii Crăciunului.

Evenimentul îi va purta pe cei mici printr-un tărâm de poveste, unde vor putea face plimbări în carusel și se vor întâlni cu Moș Crăciun și elfii săi, care vor sosi negreșit în târg, pe 17 decembrie, să le asculte dorințele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel