Cât l-a costat pe Mircea Badea REVIZIA la CEAS! ”E ediție limitată, aplauze!”

Vorbind despre ”taxa de șmecheri” pentru intrarea în centrul Capitalei, potrivit căreia dacă ai mașină mai nouă nu plătești vinietă, dar dacă ai o mașină mai veche, plătești, Mircea Badea a spus, la Antena 3, suma uriașă pe care o plătește pentru revizia la... ceas. 

”Eu am mașini mai vechi, e adevărat, trei, una dintre ele e chiar din 2007, la aia trebuie să plătesc vinietă? Bă, eu vreau, da, sigur! Nu s-a stabilit cât e? Când se stabilește, eu vreau dublu. Păi altfel cum? Vrem o țară ca afară!” a spus Mircea Badea, în emisiunea ”În Gura Presei”. 

Ulterior, în emisiune, realizatorul TV de la Antena 3 a spus că face ”o aroganță”, pentru studenții ”pomanagii”, care merg gratis cu trenul, IT-iștii care nu plătesc impozite. 

”Bă, sincer, eu nu mai știu cât am plătit pe revizia la mașină, îți dai seama, am trei mașini, îți dai seama câte revizii am, câte seturi de cauciucuri am, tot timpul trebuie o asigurare, o revizie, o aia, eu am un parc auto pe care-l administrez. Dar știu cât m-a costat revizia la un ceas. Ceasurile astea șmechere, automatice, din când în când, le duci la revizie. Cât credeți că mă costă revizia la ceasul meu, care, sigur, e ediție limitată, aplauze, de dreapta, din meditații, revizia plus două garnituri? Cât credeți că costă? 2.200 de lei. La mine revizia la ceas costă mai mult decât revizia la mașină. A, nu voiam să spun nimic cu asta, doar să mă laud”, a afirmat Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel