Cât de rezistente la praf şi apă sunt de fapt Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

Cea mai nouă şi mai fascinantă funcţie pe care o găsim pe smartphone-urile high-end lansate de Samsung la Mobile World Congress 2016 este rezistenţa la praf şi apă.

Ceea ce nu ştiu utilizatorii este că, Galaxy S7 şi S7 Edge sunt rezistente la praf şi apă doar în anumite condiţii. Potrivit sursei citate de Noobz.ro, "Dispozitivul tău a fost testat într-un mediu controlat şi a primit garanţia că este rezistent la apă şi praf în anumite situaţii".

Samsung pune la dispoziţia utilizatorilor „Manualul utilizatorului" Galaxy S7 şi S7 Edge, într-un format online care cuprinde 186 de pagini, pe care fiecare persoană care îşi doreşte un smartphone din seria 7 de la Samsung, trebuie să le citească, potrivit recomandărilor producătorului.

Revenind la rezistenţa la apă, vom trece în revistă aspectele la care se referă această funcţie, de rezistenţă la apă şi praf, potrivit manualului utilizatorului Samsung. Pentru a menţine această rezistenţă la praf şi apă, trebuie să respecţi o serie de paşi, în caz contrar, nu vei face decât să îţi afectezi dispozitivul.

Iată cât de rezistente la apă sunt de fapt Galaxy S7 şi S7 Edge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel