Cât costă un loc în parcarea subterană de la Universitate

[] []

15 noi 2012 / 15:34
Salveaza PDF Comentarii
parcare
parcare

Parcarea subterană de la Univesitate a fost inaugurată, joi, de primarul general Sorin Oprescu. Cu două intrări, prin strada Academiei şi strada Toma Caragiu, dar cu o singură ieşire - prin Bulevardul I.C. Brătianu-, în dreptul Muzeului de Istorie al Bucureştiului, noua parcare dispune  pe toate cele trei nivele de 425 de locuri de parcare pentru maşini şi 21 de locuri pentru motociclete.

Costul pentru un loc de parcare este 2,5 ron/oră, iar pentru o zi costul este de maximum 25 de lei. Începând de astăzi, timp de două săptămâni, parcarea va fi gratuită. De la 1 decembrie, primele două ore de parcare vor fi gratuite.  Utilizatorii pot plăti la unul dintre cele patru automate, unde se achită fie cash, fie cu carduri bancare.

 Bucureştenii care vor să aibă un loc permanent de parcare îşi pot face abonamente. Sunt mai multe tipuri de abonamente lunare: pentru autoturisme/ 24 de ore - 499 lei, pentru motocicletă /24 de ore- 199 lei. Oamenii care stau jumătate de zi în centrul Capitalei pot opta pentru abonament de 10 ore flexibil pe zi- 349 lei sau pentru abonament de 10 ore noaptea 149 lei.

 În weekend, o oră de parcare costă 1 leu. De asemenea, între orele 20.00 şi 6.00 locul de parcare costă tot 1 leu.

 Parcarea are trei niveluri, pe care le poţi recunoaşte cu uşurinţă după culori: mov- subsol 1, roşu- subsol-2 şi verde-subsol-3. La fiecare intrare în parcare va fi indicat numărul de locuri disponibile pe fiecare nivel.

 Şoferii cu maşini electrice au la dispoziţie prize speciale pentru maşinile lor. Persoanele cu dizabilităţi au la dispoziţie locuri speciale, situate în apropierea lifturilor.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23