Cât costă pe săptămână grila TVR

Money seized by German customs agency Zoll during anti-money laundering operation is displayed before agency's annual statistics news conference in Berlin
Money seized by German customs agency Zoll during anti-money laundering operation is displayed before agency's annual statistics news conference in Berlin

Stelian Tănase, directorul general interimar al TVR, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, cea mai ieftină grilă din istoria Televiziunii Române.

Acesta a mai spus că TVR 1 va fi un post cu precădere de news și curent-affairs, iar canalul TVR 2 va fi preponderent cultural, scrie paginademedia.ro.

“Avem cea mai mică sumă pe care o televiziune publică o cheltuiește pentru programele sale. Toată grila de programe a postului TVR 1 costă 25.000 de euro pe săptămână. Lucrăm ca să venim cu cheltuielile pe care ni le permitem. Este cea mai ieftină grilă din istoria Televiziunii Române”, a declarat Stelian Tănase.

Acesta a mai spus că suma pentru grila săptămânală a postului TVR 2 este 15.000 de euro.

Irina Radu, Director de Programe al TVR, a precizat că sumele menționate de Stelian Tănase pentru grila săptămânală a posturilor TVR 1 ( 25.000 de euro) și TVR 2 (15.000 de euro) nu includ costurile știrilor și nici bugetele alocate filmelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel