Cât costă noua Dacia Logan, cu transmisie automată CVT și dotări de TOP. LISTA completă de PREȚURI, PREMIERĂ pe piață

Foto: captura Facebook / Dacia
Foto: captura Facebook / Dacia

Noua Dacia Logan este disponibilă în premieră cu transmisia automată CVT. Iată cât costă și ce dotări poate să primească modelul care a intrat în producție la Mioveni.

Noua Dacia Logan cu transmisie automată CVT este disponibilă doar cu echiparea de top Comfort și are un preț de pornire de 12.950 de euro.

Logan TCe 90 CVT are motor pe benzină cu 90 de cai putere și 162 Nm.

Accesorii, dotări și costuri în plus

Dintre nuanțele de caroserie, Blanc Glacier este oferită gratuit, dar clienții care vor o nuanță metalizată trebuie să scoată din buzunar 340 de euro în plus.

Dacă modelul standard are jante Sorane de 15 inci, clienții pot alege jantele Saria de 16 inci pentru 200 de euro sau jantele Amaris pentru 250 de euro. 

Pentru un pachet Confort care include senzori de parcare, card mâini libere, scaun reglabil pe înălțime și măsuță reglabilă în spate, clienții trebuie să scoată 450 de lei în plus. 

Asta nu este tot, pentru că dacă vrei aer condiționat automat, te costă 200 de euro, în timp ce volanul îmbrăcat în piele costă 100 de euro. Mai mult, cei care vor să le asigure un plus de confort pasagerilor din spate pot bifa și opțiunea pentru geamurile electrice din spate pentru 100 de euro.

Pentru încă 100 de euro, ai sistemul Media Nav cu ecranul tactil de 8 inci, sistem de navigație, șase difuzoare și conexiune Bluetooth ce apar la bord.

Lista de accesorii de la Dacia nu se oprește aici:

- capace gri pe fond negru pentru jantele din aliaj = 8,39 euro.

- barele pentru portbagajul suplimentar pe acoperiș = 156,19 euro.

După o listă așa lungă, noul model Dacia Logan în versiune de top ajunge la un preț final de aproximativ 15.100 euro, citează promotor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel