Cât costă masca purtată de Halep. E singura mască de protecție din lume care dezactivează virusurile, fiind auto-sterilizantă, spune producătorul

Halep / sursa foto: Radio DC News
Halep / sursa foto: Radio DC News

Masca de protecție pe care o poartă Simona Halep în fotografie este extrem de căutată. În rândurile de mai jos găsiți informații de la producător despre această mască.

Este o mască auto-sterilizantă împotriva virusurilor. Respilon VK RespiPro 2.0, datorită stratului din nanofibre, captează peste 99% din virusuri și, de asemenea, îi distruge imediat datorită celor două straturi din oxid de cupru accelerat. În timpul folosirii măștii puteți respira foarte ușor.

Numărul 2.0 înseamnă că aceasta este următoarea generație a respiratorului nano auto-sterilizant VK RespiPro, care este certificat ca aparat de respirat de clasă FFP2. VK RespiPro 2.0 folosește un nou tip de căști, care sunt mai flexibile, nu se taie, nu împing în spatele urechilor și, astfel, asigură un confort maxim la purtare.

Mască auto-sterilizantă împotriva virusurilor FFP2 Respilon VK RespiPro 2.0, două bucăți, marimea M, preț 98 lei. Se poate cumpăra online de pe site-urile de specialitate. Pe eMAG, găsiți ”Set 10 Mască protecție facială, RespiPro Vk, FFP2, cu oxid de cupru accelerat, maro, polipropilenă, 3 straturi, M”, la prețul de 440 lei.

Cum funcționează RESPILON VK RespiPro

Măștile de protecție Respilon VK RespiPro funcționează pe principiul unei bariere duble. Membrana din nanofibre acționează ca un filtru de protecție fiabil. Deși nu se poate vedea cu ochiul liber, captează până la 99.9% din virusuri, după cum confirmă testele din laboratorul american Nelson Labs. Straturile cu oxidul de cupru accelerat din partea interioară și exterioară a măștii dezactivează virusurile captate. Respilon VK RespiPro sunt măști de protecție potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți.

2. -imagine fara descriere- (masca_48862200.jpg)

Membrană din nanofibre RESPILON

Membrana din nanofibre RESPILON din compoziția acestor măști de protecție creează o barieră mecanică având capacități de filtrare extraordinare, care previne pătrunderea particulelor dăunătoare.

Membrană densă de nanofibre

RESPILON este o rețea extrem de densă de nanofibre, de 1000 de ori mai subțiri decât firul de păr uman. Structura membranei este atât de densă și rezistentă, încât captează chiar și cele mai mici particule solide și lichide. În plus, asigură o respirație perfectă.

Ce înseamnă asta în practică? Prin porii membranei nu pătrund praful, smogul, polenul, mucegaiul și acarienii. În acest fel, aveți posibilitatea de a purta aceste măști de protecție mai mult timp, fără să existe riscuri.

”Protecție bilaterală – protejează atât purtătorul, cât și pe cei din jur. Măștile auto-sterilizante Respilon VK RespiPro 2.0 captează și inactivează virusurile care provin atât din mediul înconjurător, cât și cele de la utilizator, dacă acesta este infectat. Eficiența lor nu este redusă de influența umidității din timpul respirației. Alte avantaje: sunt foarte ușoare (doar 3,2 g); forma anatomică + clema pentru nas asigură o aderență perfectă la față.

Datorită tehnologiei auto-sterilizante, masca nu necesită niciun fel de întreținere și este potrivită pentru purtare repetată. Dacă este purtată timp de 5-6 ore pe zi, rezistă până la o săptămână (în total aprox. 30 de ore). Funcționalitatea oxidului de cupru accelerat nu scade nici după această perioadă. Totuși, în cazul unei utilizări repetate se uzează materialul măștii (posibilă slăbire a benzilor elastice de la urechi, posibilă uzură a clemei de la nas sau scăderea aderenței măștii)”, spun producătorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel