Cât costă jacheta în care era îmbrăcat Putin atunci când a sărbătorit anexarea regiunilor din Ucraina - Foto în articol

Află în articol cât costă jacheta în care era îmbrăcat Putin atunci când a sărbătorit anexarea regiunilor din Ucraina.

Într-o perioadă în care soldații ruși iau împrumuturi pentru a se îmbrăca pentru războiul împotriva Ucrainei și fură din țara vecină lenjerie și vase de toaletă, președintele rus Vladimir Putin s-a îmbrăcat într-o jachetă de marcă în valoare de aproximativ jumătate de milion de ruble. În ea, liderul de la Kremlin a apărut în fața mulțimii din Piața Roșie, în timpul sărbătoririi anexării celor regiuni ucrainene, scrie Obozrevatel.

Șeful țării agresoare a îmbrăcat o jachetă neagră a celebrului brand italian Brioni, din ultima colecție de toamnă-iarnă. După cum se indică pe site-ul magazinului, prețul produsului este de 435 de mii de ruble, adică 7.504 de dolari

Jacheta este confecționată din gabardină densă rezistentă la deteriorare. Are două buzunare laterale care se închid cu fermoar ascuns sub o bară largă. După cum știți, această casă de modă este considerată una dintre mărcile preferate ale dictatorului rus. Totuși, pentru a împiedica publicul să cunoască adevărata valoare a ținutelor sale, stilistul prezidențial îndepărtează mereu etichetele de pe haine.

Apropo, Brioni l-a îmbrăcat anterior pe personajul principal din filmul "Bondiana" James Bond. Probabil, Putin încearcă ambițios să fie ca emblematicul Agent 007, cu care nu are absolut nimic în comun, mai scrie sursa citată.

O altă jachetă a costat 15.000 de dolari



De menționat este faptul că destul de recent, într-una dintre așezările din regiunea Harkov eliberată de invadatorii ruși, ucrainenii au descoperit că invadatorii furaseră un vas de toaletă. Instalațiile sanitare au fost scoase din departamentul "Novoi Poshti".

După cum a raportat Obozrevatel, în timpul unui concert dedicat ocupării peninsulei Crimeea, organizat pe stadionul Luzhniki, în luna martie a acestui an, Putin a îmbrăcat o jachetă de puf de la casa de modă italiană Loro Piana. Haina costă 1.445.000 de ruble (aproximativ 15.000 de dolari). Interesant este că acest brand a sprijinit Ucraina în lupta împotriva invadatorilor ruși. Și mai interesant este că prețul unei haine purtate de Putin este de 31 de ori mai mare decât salariul mediu lunar al rușilor.

Vladimir Putin, delir total în Piața Roșie. Se credea în fața unei armate, rânjind de satisfacție. "La comanda mea, 1, 2, 3, uraaa, uraaa, uraaa" 

După ceremonia sa cu fast, organizată în Sala Sf. Gheorghe, o sală situată în Marele Palat Kremlin, Vladimir Putin a ținut un discurs halucinant și în Piața Roșie, acolo unde erau adunați mai mulți oameni. Pe lângă alte mesaje delirante lansate de liderul de la Kremlin privind războiul din Ucraina și acuzațiile lansate la adresa Occidentului, unul dintre momente a fost cu adevărat delirant. Putin i-a pus pe toți să strige "Uraaa", o exclamație pe care oamenii o folosesc atunci când câștigă ceva. Ce crede Putin că a câștigat, nu știm. Poate doar ura lumii întregi, dar acest moment a fost unul șocant.

Putin a lăsat impresia că se credea în fața unei armate, deși în Piața Roșie se aflau oameni simpli. Acesta le-a ordonat să ia aer în piept și să strige tare la comanda lui, astfel încât mesajul său să fie auzit "de la zeci de mii de kilometri de către ei", acești ei fiind probabil lideri și oamenii din Europa și SUA.

"Vă propun să facem asta tare, așa încât de la zeci de mii de kilometri ei să audă vocea Pieței Roșii. De trei ori câte un scurt "Uraaa". Ați luat aer și la comanda mea, la 3, unu, doi, trei: Uraaaa, uraaaa, uraaa", le-a spus Putin celor adunați în Piața Roșie. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel