Cât câștigă directorul unui site de pariuri. Cel mai bine plătit din Marea Britanie

Moş Crăciun fără voie. O bancă a distribuit din greşeală 130 de milioane de lire în conturile clienților. Și-au primit salariile de două ori
Moş Crăciun fără voie. O bancă a distribuit din greşeală 130 de milioane de lire în conturile clienților. Și-au primit salariile de două ori

Directorul unui site de pariuri a devenit cel mai bine plătit director din Marea Britanie. Un record în această situație. 

Co-fondatoarea şi totodată directorul site-ului de pariuri online Bet365, Denise Coates, a câştigat anul trecut 323 milioane lire sterline (411 milioane de dolari) din salariu şi dividende, ceea ce o face de departe cel mai bine plătit director de companie din Marea Britanie, conform documentelor contabile publicate joi de Bet365, informează Reuters, scrie Agerpres. 

Potrivit acestor documente, Denise Coates a beneficiat de o majorare a salariului până la 276,6 milioane lire sterline în anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie 2019, de la 220 milioane lire sterline în anul precedent. De asemenea, Bet365 a plătit şi dividende în valoare de 92,5 milioane de lire sterline, iar CEO-ul a primit jumătate din aceste dividende, în condiţiile în care deţine jumătate din acţiunile Bet365.

Record. Cel mai bine plătit director

Dacă la salariu se adaugă şi dividendele primite, Denise Coates a fost recompensată în total cu 323 milioane de lire sterline, stabilind un nou record pentru cel mai bine plătit director al unei companii din Marea Britanie, record pe care aceeaşi Denise Coates l-a depăşit şi anul trecut.

Cotidianul The Guardian subliniază că femeia de afaceri în vârstă de 52 de ani a câştigat, în medie, 1,3 milioane lire sterline pentru fiecare zi de lucru şi în total a câştigat o sumă echivalentă cu de 9.500 de ori salariul mediu al unui britanic.

O avere impresionantă

Revista Forbes evaluează averea lui Denise Coates la 9,3 miliarde lire sterline. Bet365 este o companie privată care este deţinută în comun de Denise Coates şi membrii familiei sale, inclusiv fratele său John, care este unul dintre cei doi CEO, şi tatăl Peter, care este preşedintele firmei. Anul trecut veniturile Bet365 au crescut cu 7%, până la 3,06 miliarde lire sterline, în timp ce profitul operaţional a crescut cu 15% până la 758,3 milioane lire sterline, ceea ce este o dovadă a creşterii popularităţii pariurilor online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel