Cât au dat patru români pentru trei luni de croazieră în jurul lumii cu o navă Costa Crociere

costa deliziosa
costa deliziosa

Patru români vor petrece primele trei luni ale anului pe mare, într-o croazieră de lux care va dura exact 101 nopți, anunță Perfect Tour. Prețul unei vacanțe la bordul vasului Costa Deliziosa, aparținând companiei Costa Crociere, este pe măsură. Românii nu s-au speriat de accidentul navei Costa Concordia, care a avut loc în luna ianuarie 2012. 

Cele două cupluri vor pleca în jurul lumii pe 6 ianuarie 2013, din Savona (Italia). Un cuplu a optat pentru o cabină din categoria “I3” (interioară, fără vedere la mare, cu o suprafață de 17 metri pătrați),  cu un preț de peste 32.000 euro, iar celălalt pentru una superioară exterioară, din categoria “B1”, care are 22 metri metri pătrați și balcon. Aceasta costă peste 40.000 euro. Sosirea este programată pentru 16 aprilie 2013, tot la Savona. Vasul Costa Deliziosa va face opriri în unele dintre cele mai exotice locuri din lume. Astfel, după circa șase zile de-a lungul coastelor Europei, nava se va îndrepta spre Insula Grenada, Antilele Olandeze (Curacao) si Costa Rica (Puerto Limon). După aproape o luna, va ajunge în Mexic (Cabo San Lucas), Los Angeles (SUA), San Francisco (SUA) și binecunoscutul Hawaii (Honolulu, SUA). Iar circa 20 de zile mai tarziu, turistii vor putea debarca în Fiji (Suva) și Noua Zeelandă (Auckland).

La sfârșitul celei de-a doua luni, românii vor pune piciorul în Australia (Sydney, Melbourne si Perth) și vor putea face scufundări în paradisul subacvatic din jurul Marii Bariere de Corali. Apoi, vasul se va îndrepta spre Phuket (Thailanda), via Singapore și Malaezia. În seara zilei de 20 martie, Costa Deliziosa va ridica ancora din Phuket cu destinația Sri Lanka (Colombo) și India (Cochin, Goa, Bombay), iar “Marțisor”, vaporul va ajunge în Dubai,  pentru două zile de shopping. Pe 10 martie, turiștii se vor putea plimba prin Sharm el Sheik (Egipt), iar ziua urmatoare vor trece prin Canalul Suez în Marea Mediterana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel