Cât a plătit o româncă de 32 de ani pentru a-i fi ucis soțul, un italian de 60 de ani

Se spune că viața unui om nu poate fi valorificată în bani. Dar pentru o româncă din Galați și doi săteni fără ocupație, se pare că prețul a fost chiar mic. Au crezut că scapă ieftin, dar planul le-a fost dejucat: cei trei au fost reținuți și urmează a fi prezențați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Ce s-a întâmplat: o româncă de 32 de ani este acuzată că dat 2.500 de lei unor consăteni fără ocupație pentru a-i ucide soțul, un italian de 60 de ani. 

Crima s-a petrecut la începutul săptămânii în Buciumeni, din Galați. Trebuia să pară un accident casnic, dar astăzi legiștii au venit cu o confirmare dramatică: bărbatul a fost ucis în bătaie. 

Femeia și cei doi ucigași au fost reținuți. Moartea bărbatului a fost anunțată în 30 decembrie 2019, la ora 22:30, iar IPJ Galați a fost sesizat că o femeie și-a găsit soțul mort în locuință. 

Leziunile de pe corpul victimei au generat suspiciuni. Anchetatorii au demarat o anchetă sub suspiciunea de omor. În prima zi a anului, legiștii au confirmat, bănuielile anchetatorilor fiind unele întemeiate, conform Fanatik. 

Acuzațiile sunt de omor calificat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel