Grapini s-a judecat cu Dolce&Gabbana

Anca Murgoci / 06 apr 2014 / 16:19 Salveaza PDF Comentarii

Maria Grapini este nemuțumită de faptul că imaginea României în afara țării nu este una tocmai bună.

Mulți străini consideră că românii sunt corupți și se plâng de instabilitatea care există pe meleagurile noastre.

Fostul ministru al IMM-urilor, Mediului de Afaceri și Turismului este de părere că – la ora actuală – corpuția funcționează în aproape orice stat din lume. Într-o reuniune cu mai mulți oameni de afaceri, Maria Grapini a dat și câteva exemple în acest sens.

"Acum șapte ani am luat prima țeapă, de 50.000 de euro, de la o firmă germană, pe care o caută și Interpolul. Nu am recuperat niciun ban, deși am câștigat procese. Respectivul neamț a venit cu declarații false prin care dorea să arate că nu are de unde să plătească datorita pentru că el are venituri de doar 300 de euro lunar. Ori, în Germania nu există neamț care să aibă doar 300 de euro venit. Așa că nu poți să vii și să spui că în Germania e alb și în România e negru", a povestit Maria Grapini, scrie Pressalert.

De asemenea, a povestit și despre procesul cu faimoasa casă de modă italiană Dolce&Gabbana. Mi-au spus că marfa a fost defectă și au reparat-o ei, astfel că nu mai trebuie să îmi trimită niciun ban. Asta deși în contract scria clar că altele sunt regulile dacă marfa trebuie reparată. M-am judeca doi ani cu ei și am câștigat", a mai spus Maria Grapini.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28