Castrare chimică. Tânără răpită, violată şi filmată

Un senegalez de 27 de ani şi un român de 26 de ani, au fost arestaţi de poliţia italiană sub  acuzaţia de a fi violat şi filmat într-o locuinţă privată o fată din Ravenna, care abia împlinise 18 ani.

Acostată într-un local, tânăra a fost dusă la locuința celor doi tineri, unde au băgat-o sub duş şi în timp ce senegalezul filma cu propriul smartphone, românul o viola.

Filmările din timpul violului au fost deja sechestrate de anchetatori. Cei doi, deja cu antecedente,  susţin că a fost vorba de un raport liber consimţit. Din filmări se vede că fata, în lenjerie intimă, a fost supusă unui duş cu apă rece pentru a fi trezită din beţie înainte de a fi violată.

Roberto Calderolli, vicepreşedinte al Senatului şi şef al Organizaţiei Liga Nordului, cere din nou castrarea chimică. Teribilul viol petrecut la Ravenna, comis de doi, un senegalez şi un român - declară senatorul - ne trimite cu gândul la violul de la Rimini şi confirmă că această spirală a violenţei şi ororilor împotriva femeilor nu se va opri până când nu vor fi luate măsuri dure pentru aceşti monştri. De mai mult de o lună am depus la Senat proiectul meu de lege pentru a se introduce castrarea chimică pentru violatorii recividişti şi castrarea chirurgicală pentru cazuri specifice de brutalitate şi ferocitate. Cer din nou ca proiectul meu să fie trecut pe ordinea de zi imediat, altfel riscăm ca violenţe asemănătoare să se repete cu aceeaşi tristă frecvenţă, conluzionează Calderolli, potrivit evz.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel