Casting pentru "Jumătatea mea știe!", la AFI Palace Cotroceni

jumatatea mea stie
jumatatea mea stie

Cove, Ionuț Iftimoaie și Andreea Tonciu îi invită la casting pe toți cei care vor să participe la emisiunea “Jumătatea mea știe!”, de la Kanal D. Sâmbătă, 25 mai, în intervalul orar 11.00 – 19.00, în AFI Palace Cotroceni, cuplurile sunt așteptate la preselecția pentru cea mai distractivă emisiune-concurs a momentului care pune în joc, în fiecare ediție, o mașină.

“Vă invit să veniți împreună cu partenerul/partenera la castingul pe care echipa emisiunii <<Jumătatea mea știe!>> îl organizează sâmbătă, 25 mai, de la ora 11.00 în AFI Palace Cotroceni, iar șansa ca în această vară să mergeți în vacanță la volanul uneia dintre mașinile pe care le punem în joc este uriașă! Doritorii trebuie să fie energici, veseli și pregătiți să înfrunte cele mai trăsnite probe care vor pune la încercare creativitatea, rapiditatea și forță”, a spus Cove.

“Emisiunea <<Jumătatea mea știe!>> este singurul loc unde vii cu tramvaiul și pleci acasă cu o super mașină. Ăsta cred că este argumentul suprem care trebuie să te împingă să vii la casting, sâmbătă, 25 mai, de la ora 11.00, la AFI Palace Cotroceni”, a declarat și Ionut Iftimoaie.

Fanii vedetelor Kanal D vor putea interacționa cu acestea și își vor putea exersa abilitățile în diferite jocuri organizate în spațiul special amenajat. Cei care se vor încumeta să participe la jocuri vor fi răsplătiți cu premii importante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel