Casting Kanal D pentru “Roata Norocului”

Roata_norocului
Roata_norocului

Cine este major, spontan, haios și dornic să aibă norocul de partea lui este așteptat miercuri, 27 iunie, și joi, 28 iunie, începând cu ora 11.00, la Kanal D, la castingul organizat pentru show-ul “Roata Norocului”, prezentat de Liviu Vârciu.

Castingul pentru emisiunea “Roata norocului” va avea loc chiar în platoul unde se filmează show-ul, la sediul Kanal D, la Romexpo (Bulevardul Mărăști, Intrarea D, Pavilion T).

“Dacă vrei să câștigi mașini, să-ți mobilezi casa, să-ți utilezi casa cu electronice de ultimă generație, să te distrezi pe cinste și să fii vedetă pentru o zi, te aștept miercuri, 27 iunie, și joi, 28 iunie, la sediul Kanal D din Romexpo, să ne demonstrezi că ești spontan și nu ți-e frică de consoane și vocale. La <Roata norocului> s-a câștigat încă de la prima ediție o mașină, a urmat o serie de premii consistente, și așteptăm în continuare persoane dornice să participe la concurs! Candidatul ideal trebuie să fie haios, isteț și să aibă un dram de noroc!”, a declarat Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii difuzate în fiecare miercuri, joi și vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel