EXCLUSIV  Câștigător Românii au talent 2018. Alex Ștefănescu, vocea protestatarilor

ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2018
ROMÂNII AU TALENT CÂȘTIGĂTOR 2018

Vineri, 1 iunie, are loc finala Românii au talent 2018. Aflăm împreună cine este câștigător.

În opinia mea, în plan scandal româno-român, cu războaie PSD versus #rezist, Alex Ștefănescu este ceea se cheamă vocea celor din stradă. Sau cel puțin așa l-am perceput. Din acest motiv, este posibil să fie votat masiv de publicul PRO TV. În opinia mea, el ar trebui să câștige Românii au talent 2018.

"România, ești acolo? În seara asta, împrumută-mi urechea și lasă-mă să-ți fiu glasul! Aventura "Românii au talent" se încheie într-un mare fel, azi, de ziua Copilului Național, live, la 20:30. Se vede la teve sau pe protvplus pentru cine nu ține invenția aia infernală la el în casă (nici eu).

Toți concurenții sunt foarte buni și fiecare vot cântărește mult. Dacă te emoționează ce fac acolo, mă poți susține cu un vot pe net (gratis) sau telefonic. Dar numai dacă îți place!

Indiferent de rezultat eu mă bucur maxim de seara asta să vă mulțumesc tuturor pentru ocazia de a mai cânta o dată în fața țării, o piesă foarte mișto și altfel! Pace și iubire!", a fost mesajul lui Alex Ștefănescu înainte de marea finală Românii au talent.

Îndemn pentru a ieși la vot

În prima rundă a concursului, Alex Ștefănescu a făcut referire la PSD: "Românie, roșie ai fost prea mult, acum ești galbenă și albastră". "Fă-te că muncești și ciupește pentru tine/ Sângele se face apă și șoselele ne crapă/ Sportul național este săritul peste groapă/ Și oamenii din jurul meu/ Sunt supărați și-mi spun mereu/ Nu poți să faci nimic în România/ Peste tot plutește astenia/ Legea pe aici este șmecheria". De altfel, concurentul și-a încheiat cântecul cu îndemnul: "hai ieși la vot și lasă apatia!".

Apoi, în semifinală, Alex Ștefănescu a fost și mai acid. Parcă i-am văzut în el pe toți oamenii din Piața Victoriei care protestează împotriva Guvernului.

"Nu mai fura, nu mai fura!/ Avem numai o țară/ Nu-ți mai bate joc de ea! Gândește-te să lași ceva mai bun în urma ta/ (...) Nu te băga în politică, dacă nu îți scrii singur teza/ Și dacă ne reprezinți afară/ Învață și tu engleza/ Mai dai o lege ca să nu te lege/ Dar blatul tău s-a copt/ Și Domnul i-a dat lui Moise ordonanța numărul 8/ Nu mai fura, nu mai fura! Degeaba te ridici tu, dacă țara va cădea", a spus Alex Ștefănescu în cântecul său.

Iată momentul din semifinală:

Vă place Andrei Ștefănescu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel