Castelului Corvinilor, renovare de milioane de euro

Hunedoara: Strategia de restaurare a Castelului Corvinilor a fost aprobată; proiectul are o valoare de 5 milioane euro.

Strategia Primăriei Hunedoara referitoare la criteriile de executare a lucrărilor de restaurare a Castelului Corvinilor, în baza unui contract cu finanţare europeană în valoare de 5 milioane de euro, a fost validată de Agenţia Naţională a Achiziţiilor Publice (ANAP), contractul de lucrări de proiectare şi execuţie fiind lansat marţi în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Documentul a fost respins de ANAP de mai multe ori, deoarece administraţia locală din Hunedoara a solicitat, în plus faţă de criteriul calitate-preţ, ca firmele care se înscriu la licitaţie să aibă şi experienţă în domeniu, în final această cerinţă fiind acceptată.

"După nenumărate respingeri din partea ANAP a acestei strategii de contractare, din cauza sintagmei solicitate de noi 'experienţa similară' şi 'criteriul de atribuire calitate-preţ", putem declara la această oră că punctul nostru de vedere a fost acceptat de ANAP.

[citeste si]

Astfel, firmele care doresc să participe la licitaţia privind serviciile de proiectare şi execuţie trebuie să îndeplinească criteriul cel mai bun raport calitate-preţ şi experienţa similară în lucrări de restaurare şi consolidare de monumente istorice clasa A', a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

Potrivit acestuia, firmele interesate de acest proiect pot să îşi descarce de pe SEAP documentaţia de achiziţie pentru proiectul de restaurare a Castelului Corvinilor. Valoarea proiectului este de aproximativ 5 milioane de euro. Proiectul are o durată de implementare de 28 de luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel