Castelului Bran se alătură campaniei "Nouă ne pasă. Împreună dăruim speranţă"

Administraţia Castelului Bran se alătură campaniei umanitare 'Nouă ne pasă. Împreună dăruim speranţă', lansată de PROTV şi Crucea Roşie Română. 

"Astfel, începând din 2 noiembrie, vizitatorii Castelului Bran vor putea dona direct, într-o urnă, bani pentru victimele tragediei din clubul 'Colectiv' din Bucureşti. Cunoscând complexitatea şi durata perioadei de recuperare în cazul persoanelor care au suferit arsuri grave, campania va dura atâta timp cât va fi necesar, respectiv până ce ultimul rănit în incendiul de la 'Colectiv' va fi externat din spital.

La finalul campaniei, Castelul Bran va dubla suma colectată de la vizitatori", se arată într-un comunicat de presă, transmis luni,de administraţia Castelului Bran.

Proprietarii, administratorii şi angajaţii Castelului Bran îşi exprimă şi pe această cale 'compasiunea pentru cei care i-au pierdut pe cei dragi în tragedia de la clubul 'Colectiv' şi se roagă la bunul Dumnezeu ca supravieţuitorii, care se luptă pe patul de spital pentru viaţa lor,să se întoarcă sănătoşi acasă', se precizează în încheierea comunicatului de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel