Castelul lui Abramovici din Franța, care a aparținut și miliardarului grec Onassis, a fost confiscat de autorități - VIDEO cu proprietatea impresionantă

sursă foto: captură video/ Castelul lui Abramovici din Franța
sursă foto: captură video/ Castelul lui Abramovici din Franța

Abramovici a pierdut castelul din Franța. 

Un castel francez deținut anterior de magnatul naval grec Aristotel Onassis a fost cumpărat de oligarhul rus Roman Abramovici în urmă cu aproximativ două decenii, iar acum a fost confiscat de autoritățile locale, scrie GreekCityTimes

Construit la sfârșitul anilor 1920 pentru un magnat de presă, conacul în stil victorian, de 26.000 de metri pătrați, cu o piscină pe acoperiș, se află izolat la vârful Cap d'Antibes, pe o proprietate de 18 acri.

Proprietarea a fost deținută de miliardarul grec Aristotel Onassis

Proprietatea a fost anterior reședința mai multor capete încoronate. Regele Edward al VIII-lea s-a mutat aici imediat după ce a abdicat în mod controversat, în 1937, pentru a se căsători cu Wallis Simpson. Castelul a fost apoi deținut în anii 1950 de miliardarul grec Aristotel Onassis și mai târziu de rivalul său de o viață, Stavros Niarchos.

Citește și: Aristotel Onassis, cel mai cunoscut grec din secolul XX. Ideea de la care a construit un imperiu

A cheltuit milioane de euro ca s-o renoveze

Un incendiu a distrus o parte a proprietății în anii 1970 și a rămas abandonată timp de zeci de ani până când Abramovici a intervenit și a cheltuit peste 150 de milioane de euro pentru renovări de-a lungul anilor. Omul de afaceri a adăugat o piscină pe acoperiș, o sală de sport gigantică și un home cinema conacului construit în 1926.

Abramovici nu a făcut niciodată un secret că deține castelul, ceea ce este confirmat și de o dispută legală între el și autoritățile fiscale franceze. Acum, el a refuzat să comenteze, deși se spune că această casă ar fi deosebit de importantă pentru el. 

Oficialii francezi reprimă în prezent activitățile rușilor bogați din țara lor pentru a-l presa pe președintele rus Vladimir Putin să se retragă din războiul din Ucraina. 

Roman Abramovich, orfan la 3 ani, miliardar în dolari la 37 de ani

Roman Abramovich nu s-a născut într-o familie cu mulţi bani. Acesta a rămas orfan la vârsta de trei şi a fost crescut de rude în republica Korni, din nordul Rusiei. 

După ce a petrecut o scurtă perioadă în armată, Abramovich a studiat pentru a deveni inginer şi a lucrat ca mecanic. În perioada perestroikăi, când a fost acordată liberalizarea economică pentru micile afaceri, Abramovich a avut un business în care vindea răţuşte din plastic din apartamentul său din Moscova. Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel