Castelul Bran, probleme. Radu Tudor: E prea mult! Ne sabotăm singuri

Jurnalistul Radu Tudor a reacționat la mesajul disperat postat pe Facebook de cei care administrează castelul Bran, prin care semnalează că accesul către destinația turistică va fi îngreunat de lucrări timp de o lună. 

"E prea mult! Ne sabotăm singuri și puținele șanse de a face turism de performanță! Una din cele mai mari atracții turistice ale României trage un semnal de alarmă. E un strigăt de disperare al celor care aduc bani acestei țări, dar sunt sabotați de inconștientă și incompetența strigătoare la cer a șefilor de la CNAIR – drumuri – Transporturi!", a scris Radu Tudor pe blogul său.  

"Protestăm față de situația inadmisibilă"

Jurnalistul a postat și mesajul celor de la Castelul Bran în care anunță modificări de program pe perioada lucrărilor. "Ne cerem scuze pentru toate mizeriile prin care trebuie să treceți ca să vă puteți bucura de un sfârșit de săptămână binemeritat la munte.

Începând de astăzi și până la mijlocul lunii noiembrie 2018 când, conform știrilor difuzate de mass-media, se vor ridica restricțiile de circulație pe DN73, indiferent de stadiul lucrărilor, am hotărât să împărțim cu dumneavoastră costurile acestei situații inacceptabile create de autorități și vom prelungi cu o oră programul de funcționare a Castelului Bran.

Astfel, în zilele vineri, sâmbătă și duminică, ultima intrare va avea loc la ora 17.00, fără a aplica tariful special de after hours. Protestăm, încă o dată, față de situația inadmisibilă, intolerabilă și periculoasă creată de autorități și de firmele care execută lucrările de reabilitare a DN73, pe tronsonul Râșnov-Bran, situație de natură a aduce grave prejudicii economiei celei mai importante destinații turistice din România."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel