Castel vândut la preț de garsonieră

Castelul Guthman-Valenta din Hoghiz a fost scos la vânzare, la preț de garsonieră, 38 de mii de euro. Castelul are opt camere și o curte de 8.000 de metri pătrați. 

Nu se ştie încă cine este noul proprietar şi care este suma la care a cumpărat domeniul.

Castelul Guthman-Valenta este de vânzare de aproximativ patru ani, dar potenţialii cumpărători nu prea s-au înghesuit nici măcar să-l vadă.

Castelul are 2.500 de metri pătrați și o curte de 8.000 de metri pătrați. Însă clădirea este într-o stare avansată de degradare.

Castelul Guthman-Valenta a fost construit în 1553 și de-a lungul timpului a avut mai mulți proprietari. La un moment dat aici au fost birouri ale fostului IAS. De atunci însă nimeni nu s-a mai ocupat de acest castel și din el acum au mai rămas doar zidurile.

Construcția aparţinea acum unei firme care a intrat în faliment. Lichidatorul a tot încearcat să-l vândă la licitație, cu un preț de pornire de 38.000 de euro, dar fără succes.

Potrivit lichidatorului judiciar, castelul Guthman-Valenta a fost vândut astăzi unui cumpărător care a dorit să rămână anonim, potrivit digi24. Specialiştii spun că renovarea castelului va fi costisitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel