Casele din lemn Honka vin în România. Află care este cel mai mic preț

Casele de lemn, deși este un concept nou în România, începe să atragă din ce în ce mai mult românii. Și pentru că prețul la care poate fi achiziționată o astfel de casă este accesibil, o companie românească a demarat, începând din această lună, importul de case din lemn Honka, produse în Finlanda, intenționând să convingă Guvernul ca acestea să fie incluse și în programul Prima Casă.

Oferta este generoasă, în condițiile în care o casă Honka cu o suprafaţă de 80 mp costă 40.000 de euro, iar clientul poate alege arhitectura imobilului dorit  dintr-un catalog, urmând ca acesta să fie livrat sub formă de kit complet, inclusiv ferestre şi instalaţii sanitare.

Finn Land Business, importatorul exclusiv al mărcii în România, se va ocupa de aducerea caselor Honka în România.

„Conceptul de casă din lemn este încă nou în România. Există totuşi o cerere pentru locuinţe din lemn şi la noi în ţară. Clienţii unui astfel de produs caută ce este mai bun, de aceea, reputaţia excelentă a Honka, furnizor global pentru case premium din lemn, dublată de preţurile accesibile vor fi două atribute convingătoare”, a declarat Cristy Băisan, managerul Finn Land Business S.R.L, importatorul exclusiv în România al mărcii Honka, în parteneriat cu retailerul din Ungaria al brandului finlandez.

Proiectul a fost deja demarat, prima proprietate Honka din România fiind asamblată la Azuga şi aparţine unui om de afaceri din Braşov.

Mai mult, compania importatoare intenţionează să convingă guvernul român să accepte Honka în programul Prima Casă, astfel încât cei care deţin un teren să îşi poată achiziţiona o astfel de casă preambalată.

Durata de montare a unei case Honka este de aproximativ trei săptămâni şi se adresează atât clienţilor care îşi doresc o locuinţă în regim permanent, cât şi celor care vor o casă de vacanţă.

Producția acestor case are loc în Finlanda, iar grupul Honkarakenne este principalul furnizor de construcţii din lemn autentic sub marca Honka, acestea incluzând case rezidenţiale şi de vacanţă, dar şi proiecte extinse precum hoteluri, restaurante şi sate de vacanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel