CASA VERDE 2016. Schema ascunsă din spatele programului. Striblea: Evident

CASA VERDE 2016. Mii de oameni au stat la cozi zilele trecute pentru a obține finanțare prin programul CASA VERDE. În spatele acestui program ar exista o schemă ascunsă, făcută ca alții să facă mulți bani.

CASA VERDE 2016. Cătălin Striblea scrie pe Facebook o teorie care i s-a spus. Firma agreată de stat ar monta sisteme în valoare de maximum 2000 de lei și i-ar fi pus pe oameni să semneze că atunci când vor primi cei 6000 de lei de la stat vor virba banii in contul firmei.

CASA VERDE 2016. ”M-am mirat de dimineata ce o fi cu cozile de la mediu pentru programul Casa Verde. Nu au fost in anii trecuti, oamenii nu aratau ca cei mai convinsi ecologisti. Uite am primit si explicatia. Evident ca este o schema si aici, caci vorbim de Romania. Multumesc Felix Dobosan pentru explicatii.

CASA VERDE 2016. "Este o mare porcarie chestia cu firma care "suporta" ea banii pana ti-i da Statul. S-au montat panouri chinezesti care costa maximum 1500-2000 lei tot sistemul si i-au pus pe fraieri sa semneze ca primarii ca ei se obliga cand le vireaza Statul cei 6000 lei sa dea banii firmei respective. Am intrebat la Agentia de Mediu si toata treaba este 100% ILEGALA. Unde mai pui ca baietii veseli se imbogatesc montand sisteme ordinare chinezesti la pret triple fata de realitate...Dar vorba domnului de mai sus: "Eu sunt multumit ca am apa calda gratis"...Umblau din casa in cas prin jurul Bucuresti-ului si iti luau doar o copie dupa buletin si asta era toata contributia ta. Restul faceau ei...Saracii..."

CASA VERDE 2016. Adica niste baieti destepti care fac bani de la stat prin intermediul "poporului"”, scrie Cătălin Striblea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel