Casa Regală: Moment unic în istoria monarhiei

BBC a prezentat cele mai importante știri în buletinul de dimineață.

De departe, cap de afiș este situația din Germania unde negocierile conduse de Angela Merkel pentru a încerca să formeze un nou guvern în Germania au eșuat. Acest lucru are impact major și asupra monedei Euro. Potrivit BBC, Merkel are opțiunea de a conduce un guvern minoritar sau cel mai probabil Germania va avea parte de noi alegeri.

Un alt subiect important este victoria bulgarului Dimitrov la Turneul Campionilor ATP din Londra. Bulgarul a câștigat 2.5 milioane de euro după ce și-a adjudecat cel mai important trofeu din carieră.

Totodată, BBC informează că azi începe votul pentru mutarea sediului Agenției Europene a Medicamentului. Sediul agenției va fi relocat după ce Marea Britanie a decis să iasă din UE. Sunt 19 orașe care se luptă pentru sediul agenției. România participă și ea, însă cu șanse infime după ce a primit note mici la evaluare.

BBC alocă un spațiu amplu Reginei Elisabeta a II-a. Va fi o petrecere privată la Casa Regală britanică unde Elisabeta a II-a și Filip, Duce de Edinburgh sărbătoresc 70 de ani de căsnici, lucru unic în istoria monarhiei. Potrivit BBC, suverana de 91 de ani şi soţul ei, de 96 de ani, vor organiza o petrecere privată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel