Casa Regală. Concert de gală la Ateneul Român. Victor Ponta, prezent

Casa Regală organizează, duminică, o serie de evenimente dedicate împlinirii a 25 de ani de la întoarcerea în țară a principesei Margareta.

Principesa Margareta și principele Radu iau parte, la ora 18:00, la un concert de gală la Ateneul Român. Prim-ministrul Victor Ponta este prezent. Alături de premier este și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dar și fostul președinte Emil Constantinescu. Dintre personalitățile sportului românesc, se remarcă Gheorghe Hagi și Ilie Năstase. 

"Era un sentiment de șoc, de bucurie și de frică pentru țară. Regele Mihai nu era speriat, era îngrijorat pentru tinerii care au murit, a plâns chiar", a spus Principesa Margareta, la TVR 1, despre Revoluția din 1989. Principesa Margareta a ținut un discurs formidabil, duminică, când a spus că "acum un sfert de secol am fost opriți cu mitraliera îndreptată spre convoiul regal". 

Seara se va încheia cu un dineu oficial găzduit de Palatul CEC, la ora 20:00, în prezența principesei moștenitoare și a principelui Radu, la care vor lua parte 200 de invitați, personalități din străinătate, dar și reprezentanți ai tuturor domeniilor societății românești care au susținut Familia Regală în ultimii 25 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel