Casa Regală, anunț important. ”Va avea loc în ziua în care...”

În 11 iulie, Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor parcurge cu Trenul Regal, de la Focşani la Oneşti, un traseu al recunoștinței, cu ocazia centenarului marilor bătălii de la Mărăşeşti, Mărăşti şi Oituz. 

”Călătoria Familiei Regale va avea loc în ziua în care a început prima bătălie, cea de la Mărăști. În acea zi, Alteţele Lor Regale vor fi prezente la scurte ceremonii de primire în gările Focșani, Mărășești, Adjud și Onești și vor lua parte la ceremonii solemne la Mausoleele din Mărășești și Mărăști, precum și la Cimitirul Eroilor din Oituz” precizează comunicatul Familiei Regală.

Toți locuitorii din orașele și comunele vizitate sunt invitați să ia parte la aceste evenimente care onorează memoria eroilor noştri.

”Călătoria Trenului Regal va porni din Gara Focşani, la ora 10.45. Accesul publicului și al presei este liber. Prima oprire va avea loc în Gara din Mărăşeşti, la ora 11.25. Accesul publicului și al presei este liber. Familia Regală va lua parte, apoi, la Mausoleul din Mărăşeşti, la o ceremonie de depunere de flori, începând cu ora 11.45. Familia Regală va depune flori, în cadrul unei ceremonii, la Mausoleul de la Mărăşti, la ora 13.10. A doua oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara din Adjud, la ora 15.30. Trenul Regal va opri în gară pentru 10 minute. Accesul publicului și al presei este liber. A treia oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara din Oneşti, la ora 16.20. Accesul publicului și al presei este liber. În finalul zilei, Familia Regală se va afla la Cimitirul Eroilor din Oituz, la ora 16.50, pentru a depune flori, într-o ceremonie solemnă, în memoria oştaşilor români căzuţi pe câmpul de luptă. Toți cei care vor dori să aducă un omagiu eroilor neamului la Mausoleele din Mărăşeşti şi Mărăşti şi la Cimitirul Eroilor din Oituz, să întâmpine Familia Regală şi să vadă Trenul Regal în gara orașului lor sunt bineveniți.” este programul din 11 iulie.

[citeste si]

Călătoria Trenului Regal este organizată de Casa Majestăţii Sale Regelui în colaborare cu Ministerul Transporturilor.

Evenimentul este susţinut de Banca Transilvania şi Grupul Eurolines România. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy