EXCLUSIV  Casa Isărescu. Afacerea înfloritoare a lui Mugur Isărescu. Condiții stricte de cazare

sursa foto: www.casaisarescu.ro
sursa foto: www.casaisarescu.ro

Crama lui Mugur Isărescu situată în Drăgășani s-a transformat într-un adevărat obiectiv turistic. Casa "Isărescu" deținută de guvernatorul BNR este inclusă în circuitul turistic, iar cazarea se poate face în condiții stricte. 

Puține sunt persoanele care știu despre afacerea prosperă a lui Mugur Isărescu din județul Vâlcea. Cel mai ieftin vin produs la Casa "Isărescu" pleacă de la cramă cu un preț de 24 de lei, iar cele superioare de la 100 de lei. Vinul nu este însă singura componentă a afacerii. 

"Laboratorul de vinuri" al lui Mugur Isărescu de la Drăgășani s-a tranformat într-o veritabilă componentă turistică cu unități de cazare. Degustările de vin sunt permise doar pentru turiștii cazați, care însă trebuie să îndeplinească niște condiții pentru a putea fi primiți în pensiune. 

Prețuri pe noapte. Rezervări cu un an înainte

Conform informațiilor DCNews, cazarea se poate face pentru grupuri de cel puțin 10 turiști. Camerele sunt de două tipuri, iar prețurile variază sensibil. Prețul pentru o unitate de cazare cu o singură cameră în cadrul pensiunii este de 300 de lei, iar pentru camera superioară turiștii trebuie să plătească 350 de lei. 

Pentru unitățile cu două camere simple, prețul este de 400 de lei pe noapte, iar pentru unitatea superioară, doritorii trebuie să scoată din buzunar 500 de lei. 

Doar să ai banii nu este însă suficient. Rezervările se fac cu aproximativ un an înainte. Administratorii cramei spun că în acest moment nu mai există nicio cameră liberă, toate fiind rezervate până la sfârșitul toamnei. Prima lună în care poți găsi camere libere este decembrie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel