Casa din 'Singur acasă' poate fi închiriată pentru o noapte, la licitație

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Locuința familiei McCallister din 'Singur acasă' poate fi închiriată pentru o noapte. Iată de la cât pornește licitația.

Casa din 'Singur acasă', care se află în Winnetka, Illinois, o suburbie a orașului Chicago, a fost scoasă la închiriat pentru o noapte, prin platforma Airbnb. Licitația pornește de la prețul de 25 de dolari, potrivit postului de televiziune ABC din Chicago

Locuința unde s-a filmat cunoscutul film de Crăciun 'Singur acasă' / 'Home alone', comedie lansată pe 16 noiembrie 1990, are trei etaje și este disponibilă pentru patru persoane, doar pentru noaptea 12 decembrie. Oferta e parte dintr-o promoție a sezonului de vacanță a remake-ului Disney+ 'Home Sweet Home Alone'.

Licitația pentru noaptea de 12 decembrie începe de la 25 de dolari, plus taxe, de marți, 7 decembrie, la ora 11:00, aici

Conform anunțului de închiriere, cele patru persoane care vor ajunge în casa din 'Singur acasă' în urma licitației vor găsi atmosfera din filmul de sărbători din 1990: brad împodobit, tapet colorat, paturi cu baldachin, o cină la lumina lumânării, dar și statuia din fața casei și... o tarantulă. 

Se impune respectarea strictă a regulilor locale referitoare la Covid-19. 

Casa din 'Singur acasă' s-a vândut, în 2012, cu 1.5 milioane de dolari. 

Macaulay Culkin, actorul care l-a interpretat pe Kevin, a devenit tată în primăvara acestui an 

Actorul american Macaulay Culkin, protagonistul francizei cinematografice de comedie 'Home Alone' ('Singur acasă'), a devenit tată, după ce partenera lui de viaţă, Brenda Song, a născut un băiat la începutul lunii aprilie, informa site-ul revistei People, potrivit Agerpres.

Primul copil al cuplului, Dakota Song Culkin, s-a născut pe 5 aprilie 2021 la Los Angeles şi a avut la naştere greutatea de 3,2 kilograme. Macaulay Culkin, în vârstă de 40 de ani, şi Brenda Song, în vârstă de 33 de ani, şi-au numit fiul după sora decedată a starului american. Dakota Culkin a murit la vârsta de 29 de ani după ce a fost lovită de un automobil în decembrie 2008 pe o stradă din Los Angeles.

Macaulay Culkin şi Brenda Song s-au cunoscut în Thailanda în timpul filmărilor de la comedia "Changeland" şi au o relaţie care a început în iulie 2017. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel