EXCLUSIV  Casă de licitații pentru cai. Ovidiu Vâjială: ”În România, de ce nu?”

Ovidiu Vâjială este proprietarul singurei case de licitații despre cai și a detaliat într-un interviu pentru DCNews ce înseamnă acest lucru în România.

Ce înseamnă casă de licitație pentru cai, poate o noțiune mai puțin cunoscută publicului larg din România, ne-a explicat invitatul nostru:

”Este un vis devenit realitate. Le-am mulțumit tuturor celor care mi-au spus că în Românie este imposbil să faci o licitație de cai. În 2006 am format un sindicat din cai de curse, numai din români. Am avut cai în Ungaria și am performat acolo, din păcate nu am folosit cai din România, ci în special din Germania”, a povestit Vâjială.

”Fiind forțat de evenimentele astea am mers la licitațiile de cai și am prins gustul. Am lucrat cu Arcana, cea mai mare casă de licitații de cai de curse din Franța. Cumpărând cai pentru clienți, prin ei am văzut cum funcționează. Și m-am gândit: în România de ce nu? În România, industria asta a calului crește pe tăcute și nu o bagă nimeni în seamă. Există foarte mulți crescători în România care au cai de calitate”, ne-a mai precizat, printre altele, Vâjială.

Totul despre licitațiile de cai în interviul de mai jos:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel